Rondreis Jamaica

Individuele reizen Geen transport inbegrepen

Ontdek de vele gezichten van het prachtige Caribische eiland Jamaica tijdens deze fantastische rondreis. Aan jou de keuze: beleef deze reis met je eigen privé-gids of op Fly&Drive basis.  In het laatste geval krijg je een uitgebreide roadmap mee en doorkruis je Jamaica op eigen houtje. Je bezoekt de vele hoogtepunten van het levendige eiland en verblijft in charmante hotels op basis van kamer & ontbijt.  Deze rondreis is een aaneenschakeling van onvergetelijke ervaringen en kan ook aangevuld worden met een strandvakantie.   

Jouw reisschema

Dag 1

Montego Bay

Je komt aan in Montego Bay. Ter plaatse word je naar het hotel gebracht, waar je tijdens een welkomstvergadering vooruitblikt op je rondreis. Je overnacht in Verney House of gelijkwaardig.

Dag 2

Montego Bay

Na het ontbijt vertrek je voor een korte sightseeing tour van de toeristische hoofdstad van Jamaica. Vervolgens ga je raften op Martha Brae (1 raft per twee personen). Een fantastische belevenis. Vroeger werden de rafts gebruikt voor het transport van bananen. Overnachting in Verney House (of gelijkwaardig).  

Dag 3

Montego Bay - Ocho Rios

Na een vrije voormiddag in je hotel gaat het na de middag richting Ocho Rios. Je bezoekt ook het openluchtmuseum van Columbus park. Het was daar waar Columbus voet aan wal zette. Optioneel kun je onderweg ook de grotten van Green Grotto Caves bezoeken. In de latere namiddag komen we hier aan. Er blijft wat tijd over om de lokale markt en het centrum te verkennen. Overnachting in het Fisherman’s Point Hotel (of gelijkwaardig).

Dag 4

Dunn’s Waterfalls

Neem je zwemgerief, badhanddoek en camera vandaag zeker mee want je bezoekt de bekendste attractie van het eiland: de Dunn’s River Waterfalls. Met de hulp van een ervaren gids beklim je de watervallen tot aan de hoogste top. Je kan er ook zwemmen in één van de natuurlijke zwembaden. Een heerlijke excursie! ‘s Namiddags heb je tijd om wat te winkelen en bezoek je de botanische tuinen. In Ocho Rios kan je eveneens de Konoko Falls bezoeken. Overnachting in het Fisherman’s Point Hotel (of gelijkwaardig).

Dag 5

Port Antonio

Vandaag rij je langs de noordkust door het groene platteland van Jamaica met z’n bananenplantages en ongerepte kustlijn. Je trekt vandaag naar Port Antonio. Dit was eens de plaats waar wilde Hollywood feestjes plaatsvonden in aanwezigheid van grote sterren als Bette Davis en Ginger Rogers. Van die feestjes is echter weinig overgebleven en Port Antonio is nu een mooi en rustig stadje. Je overnacht in het Match Resort (of gelijkwaardig).
 

Dag 6

Port Antonio

Na het ontbijt geniet je van een vrije voormiddag in het hotel. Na de middag breng je een bezoek aan de Blue Lagoon (de boottocht is niet inbegrepen en dient ter plaatse betaald te worden). Deze natuurlijke lagune is enorm diep en heeft een mystieke blauwe kleur die gedurende de dag verandert. Vergeet je zwemgerief niet, want je kan hier heerlijk zwemmen. Overnachting in het Match Resort (of gelijkwaardig).   

Dag 7

Kingston & Port Royal

‘s Morgens na het ontbijt vertrek je naar Port Royal, in de 17e eeuw de hoofdhaven van de befaamde “Pirates of the Caribbean”. Bij aankomst krijg je een schatkaart en kan je zelf de vele mysteries van het stadje oplossen. Je trekt vervolgens verder naar Kingston waar je het Blue Mountains National Park kan bezoeken,, ze danken hun naam aan de blauwige mist die boven de toppen sluimert en zijn cultureel en natuur UNESCO werelderfgoed. Geniet van de prachtige uitzichten en de vele koffieplantages. Overnachting in het Four Seasons Hotel (of gelijkwaardig). 
 

Dag 8

Kingston

In  Kingston kan je ook een bezoek brengen aan het Bob Marley museum, dit is gevestigd in het vroegere huis van de reggaemuzikant. Overnachting in het Four Seasons Hotel (of gelijkwaardig). 

 

Dag 9

Zuidkust & Black River

Je begint je dag met een rit naar Spanish Town, een prachtig eeuwenoud dorpje, alvorens verder te rijden naar Mandeville doorheen de adembenemende natuur van Jamaica. Je beeïndigt je dag met een rit naar de Black River. Je rijdt langsheen de prachtige panorama’s en ziet de moerassen van de Black River. Overnachting in het Treasure Beach Hotel (of gelijkwaardig).
 

Dag 10

Zuidkust

Vandaag geniet je van een vrije dag aan de zuidkust van Jamaica. Als je wil kan je deelnemen aan een excursie naar bijvoorbeeld de YS Falls, anders kan je genieten van de faciliteiten in het hotel. Overnachting in het Treasure Beach Hotel (of gelijkwaardig).
 

Dag 11

Black River- Negril

Je vertrekt in alle vroegte voor een indrukwekkende boottocht op de Black River. Onderweg zie je tal van vogels en andere wilde dieren. Daarna rij je verder tot aan de bekendste badstad van Jamaica: Negril. Met meer dan 10 kilometer aan lange zandstranden kan je hier heerlijk relaxen. Voor het avondmaal ga je best naar het populaire Rick’s Cafe, van waar je de mooiste zonsondergang van de Caraïben kunt meemaken. Overnachting in het Shields Hotel (of gelijkwaardig).
 

Dag 12

Negril - luchthaven

Na een vrije voormiddag om heerlijk te zonnebaden, word je naar de luchthaven gebracht voor je terugvlucht. Nog geen genoeg van Jamaica? Dan kan je je rondreis ook nog verlengen met enkele bijkomende nachtjes in een strandhotel.
Travelworld
Prijs & beschikbaarheid


  • Vul alsjeblieft een e-mailadres in waarop je de offerte graag ontvangt.
Vraag een offerte
Heb je een vraag? Wij helpen jou graag verder!
  • Transfers
  • Huurwagen inclusief verzekering (bij de optie Fly&Drive)
  • Programma zoals beschreven
  • Overnachtingen zoals vermeld in programma, op basis van kamer en ontbijt
  • Internationale vluchten 
  • Persoonlijke uitgaven
  • Fooien
  • Niet-vermelde maaltijden
-
Prijzen en beschikbaarheden veranderen voortdurend. Wil je de laagste prijs van vandaag kennen of vastleggen? Bel ons gauw op.

Kies je Selectair reisagent.


zoeken

Geef een geldige postcode of locatie op.