We mogen terug op reis

We mogen terug op reis

Deel dit artikel

Yes! We mogen terug op reis. Bij Selectair staan we alvast te trappelen om al je reisdromen waar te maken, daarbij staat de veiligheid van onze klanten altijd centraal. Onze reisagenten zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, reisadviezen en procedures. Zo helpen wij je graag bij het selecteren van een veilige bestemming, weten we welke documenten je in orde moet brengen voor vertrek en bij terugkomst, en staan we ook tijdens jouw reis stand-by om eventuele problemen op te lossen. Je kan dus met een gerust hart op vakantie vertrekken! Weet je nog niet goed waar je rekening mee moet houden voor, tijdens en na je reis? Onze experts zullen je bij elke stap ondersteunen, maar bezoek gerust al eens de onderstaande links voor extra informatie.

VOOR VERTREK

  • Ben je benieuwd naar waar je allemaal kan vertrekken? 
Waar kun je nu naartoe zonder quarantaine (code groen of oranje)
Mallorca
Ibiza
Menorca
Benidorm
Portugal
Ijsland
Noorwegen
Denemarken
Finland
Ierland
Corfu
Madeira
Zakynthos
Samos
Lesbos
Canarische Eilanden (Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote, Fuerteventura)
 
Waar mag je binnenkort naartoe zonder quarantaine
Griekenland (vanaf 14 Mei)
Cyprus
Malta (vanaf 01 Juni)
 
Waar kun je al naartoe met quarantaine
Costa del sol


Opgelet: voor alle bestemmingen is wel nog steeds een negatieve PCR TEST NODIG.  Vanaf Juni zal je ook kunnen vertrekken met je DIGITAL GREEN PAS (europees vaccin paspoort).

We houden deze lijst zoveel mogelijk up to date. Voor de laatste details en meer info over welke regio’s toegankelijk zijn, contacteer je Selectair reisagent of neem een kijkje op de website van de overheid.
 
           Meer informatie

 
  • Bekijk je graag in detail wat de situatie is voor jouw favoriete bestemming? In volgende lijst kun je een gedetailleerd overzicht vinden van maatregelen per bestemming die van toepassing zijn op reizigers van en naar België.
           Meer informatie

 
  • Klaar om te vertrekken? Op de website ‘travellersonline’ kun je gratis, je reis registreren. Zo is de FOD Buitenlandse Zaken op de hoogte waar je bent, om je indien nodig te blijven informeren en ondersteunen. Je gegevens zullen volledig vertrouwelijk worden behandeld.
           Meer informatie
 

TIJDENS JE REIS

  • Ook tijdens je verblijf staat je Selectair reisagent voor je klaar, zodat jij je volledig kan concentreren op ontspannen en genieten. Probeer er enkel op te letten om ook daar voldoende je handen te wassen, veilige afstand te houden van mensen buiten je bubbel en de lokale regels te volgen.
 
  • Voor je terug naar België komt, binnen de 48 uur voor je aankomst, is het verplicht om een ‘Passagier Lokalisatie Formulier’ in te vullen. Na het invullen zul je op basis van jouw antwoorden verwittigd worden of een test of quarantaine verplicht zijn. Meer info over dit formulier en een online versie vind je op onderstaande link.
           Meer informatie

 

NA TERUGKOMST

  • Laat ons na de reis gerust weten hoe je alles hebt ervaren. Elke feedback is voor ons waardevol. Op basis van je antwoorden op het ‘Passagier Lokalisatie Formulier’ zul je vanzelf op de hoogte gebracht worden of een test of quarantaine noodzakelijk is en krijg je indien nodig een code om je test te reserveren in 1 van de testcentra. Volg de link voor meer info over testen en een lijst met testcentra in je buurt.
          Meer informatie

ANDERE NUTTIGE LINKS
Q&A : https://coronavirus.brussels/nl/faq-reizen-coronavirus/
Sciensano : https://covid-19.sciensano.be/nl/procedures/reizigers
Vanessa helpt je graag verder
Vanessa helpt je graag verder

Vanessa helpt je graag verder

Selectair Travelness

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Zwijnaardsesteenweg 11
9820 Merelbeke